avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate OanaC217

Activitate OanaC217

Am achizitionat iarna aceasta bilete de avion printr-o agentie de turism pentru perioada august-septembrie. Momentan insa, tara de destinatie nu permite intrarea vizitatorilor, pe termen nedeterminat.
In aceste conditii, in mod evident nu putem pleca nicaieri. Agentia de turism mi-a transmis ca, atata timp cat compania aeriana nu anuleaza zborul, nu se poate face nimic deoarece biletele sunt ne-returnabile si mi-a propus sa mai asteptam pana cu cateva zile inainte de data de plecare pentru a vedea daca se anuleaza.
Ce as vrea eu sa stiu este, inainte sa fac alta miscare, daca din punct de vedere legal as avea ce sa fac ca sa nu pierd suma de bani destul de considerabila pe care am platit-o. Nu doresc neaparat returnarea,
un voucher sau reprogramarea zborului ar fi foarte bine-venite.
Mentionez ca de la agentie am primit doar biletele electronice si chitantele, nu am nici un contract.
Sa sun la ANPC, sa contactez un avocat? Care ar fi pasii de urmat?
Multumesc si imi cer scuze daca e un subiect despre care s-a mai postat, nu am gasit multe discutii pe subiect.
Buna ziua.
In blocul in care locuiesc parintii mei, mai exact la acelasi etaj, locuieste un individ despre care am motive serioase sa banuiesc ca face trafic cu droguri. Are istoric de consum si de cateva luni au inceput sa il viziteze un numar alarmant de indivizi care vin si stau pe scara de multiple ori pe zi. Ii vedem prin vizor ca fac schimb de bani si ceea ce presupun eu ca sunt droguri, discuta despre tarife. I-am amenintat cu politia si s-au potolit o vreme ceea ce ma face sa cred ca afacerea asta nu e tocmai curata, dar acum se pare ca au aparut din nou. Sunt in mod evident ingrijorata pentru parinti, mama trebuie sa astepte la usa sa plece acesti indivizi ca sa poata iesi din casa. Nu mi se pare normal.
Vreau sa stiu ce pot face eu. Sunt constienta ca desi imi e evident ce se intampla nu dispun de dovezi. Sa merg la politie? Se poate face ceva in mod anomim, in sensul ca el nu o sa afle de la cine a venit informatia? N-as dori sa le creez probleme parintilor,.
Multumesc si imi cer scuze daca nu am postat intrebarea in locul potrivit.