Buna ziua.
In blocul in care locuiesc parintii mei, mai exact la acelasi etaj, locuieste un individ despre care am motive serioase sa banuiesc ca face trafic cu droguri. Are istoric de consum si de cateva luni au inceput sa il viziteze un numar alarmant de indivizi care vin si stau pe scara de multiple ori pe zi. Ii vedem prin vizor ca fac schimb de bani si ceea ce presupun eu ca sunt droguri, discuta despre tarife. I-am amenintat cu politia si s-au potolit o vreme ceea ce ma face sa cred ca afacerea asta nu e tocmai curata, dar acum se pare ca au aparut din nou. Sunt in mod evident ingrijorata pentru parinti, mama trebuie sa astepte la usa sa plece acesti indivizi ca sa poata iesi din casa. Nu mi se pare normal.
Vreau sa stiu ce pot face eu. Sunt constienta ca desi imi e evident ce se intampla nu dispun de dovezi. Sa merg la politie? Se poate face ceva in mod anomim, in sensul ca el nu o sa afle de la cine a venit informatia? N-as dori sa le creez probleme parintilor,.
Multumesc si imi cer scuze daca nu am postat intrebarea in locul potrivit.
purtativa normal, daca fac ceva care va afecteaza direct reclamati la poiitie. Daca nu va ameninta, loveste sau propune sa cumparati droguri ignorati pur si simplu ce fac
purtativa normal, daca fac ceva care va afecteaza direct reclamati la poiitie. Daca nu va ameninta, loveste sau propune sa cumparati droguri ignorati pur si simplu ce fac
Mergeți la DIICOT, nu la poliție.
Explicați situația si mai vedeti...
Solicitați să aveți identitate ascunsă si vedeti ce va spun pt ca aveti dreptul la asa ceva.
Mai departe se vor ocupa ei.