Probleme cu vecinii .Buna ziua ! In anul 2020 am cumparat un teren pe care era plantat vita de vie .Problema este ca in partea stanga ne invecinam cu o familie care efectiv si-au construit casa cum au dorit dansi .NU detin nici o autorizatie . Casa este P+E1 este construita la NICI 20 de cm de hotar ,au 6 geamuri pe partea din spate a casei cu vedere spre terenul meu ,plus un balcon . Cu dansi nu se poate discuta ,pe fosta proprietara ,o batanica,au si batu-o . Ideea este ca toate gunoaiele lor menajere le arunca pe geam sau pe balcon la mine in curte . Saptamana trecuta eram cu baietelul de 2 ani si efectiv au aruncat cu un spray gol care a picat la cativa cm de copil . Am mers la primarie si domni de acolo ne recomanda sa ne intelegem ca intre vecini. Intrebarea mea este ce sanse de castig am daca ii actionez in instanta . Este efectiv enervant cu acele geamuri si acel balcon .Ma simt supravegheata tot timpul. Multumesc anticipat!
Am fost data in judecata de o companie de telefonie mobila pentru neplata.Abonamentul a fost facut in februarie 2017. Ce pot sa fac ?Suma este enorma .Cum să procedez?