avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! In anul 2020 am cumparat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! In anul 2020 am cumparat un ...

Probleme cu vecinii .Buna ziua ! In anul 2020 am cumparat un teren pe care era plantat vita de vie .Problema este ca in partea stanga ne invecinam cu o familie care efectiv si-au construit casa cum au dorit dansi .NU detin nici o autorizatie . Casa este P+E1 este construita la NICI 20 de cm de hotar ,au 6 geamuri pe partea din spate a casei cu vedere spre terenul meu ,plus un balcon . Cu dansi nu se poate discuta ,pe fosta proprietara ,o batanica,au si batu-o . Ideea este ca toate gunoaiele lor menajere le arunca pe geam sau pe balcon la mine in curte . Saptamana trecuta eram cu baietelul de 2 ani si efectiv au aruncat cu un spray gol care a picat la cativa cm de copil . Am mers la primarie si domni de acolo ne recomanda sa ne intelegem ca intre vecini. Intrebarea mea este ce sanse de castig am daca ii actionez in instanta . Este efectiv enervant cu acele geamuri si acel balcon .Ma simt supravegheata tot timpul. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Distanța între construcții daca construim o casa cu etaj ?CITI METRII TREBUIESC lasati de gardul vecinului? daca au lasat si 3 geamuri inspre curtea mea ? (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii mariusmeee mariusmeee Buna ziua, am niste vecini problematici, care si-au construit o casa.Vreau sa va intreb urmatoarele : 1).ce distanta trebuie sa fie intre o casa nou ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a avea vedere spre vecin buniculmiti buniculmiti Am urmatoarea intrebare,Un vecin care a cumparat un teren alaturat proprietatii mele si-a construt o casa cu etaj.Daca geamurile de la parter sunt la nivelul ... (vezi toată discuția)