avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme vecin

Buna ziua,
Stau la casa si vecinul de langa mine a plantat 9 butasi de vita de vie la o distanta de 3 cm (trei centimetri) sau mai putin de gardul meul din bca si structura de beton armat construit de mine, pe terenul meu, cu autorizatie de construire. A trecuti deja aproximativ un an de zile sau mai mult in care nu am facut nimic dar nu vreau sa las lucrurile asa...
Intrebarea mea pt dvs este cat timp mai am la dispozitie pentru a-l actiona in judecata, ca cererea sa nu fi respinsa.
De intelegere cu vorba buna nu este cazul.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Limitele unei proprietati si norme de convietuire eftei-03 eftei-03 Buna seara Va rog frumos sa ma lamureasca cineva si pe mine in urmatoarele probleme: 1.) –am o casa veche ,pe care am cumparat-o de la parintii mei ... (vezi toată discuția)
Distante legale pentru constructii si plantatii be_onest_1972 be_onest_1972 Buna seara, am descoperit discutii foarte interesante pe acest forum si cu mare bucurie am aflat despre sfaturi foarte utile adresate celor ce si-au expus ... (vezi toată discuția)
Între terenul pe care ne-am construit casa și terenul unei ... col409 col409 Între terenul pe care ne-am construit casa și terenul unei femei, am construit, de asemenea pe banii noștri integral, un gard din placi de beton pe toată ... (vezi toată discuția)