buchmanna a scris:
Si eu sunt in aceeasi situatie. Adica in 01.08.2006. Am intrat in CIC si in 31.08.2006 s-a incheiat contractul d munca, fiind pe perioada determinata, art.56 lit.j. In 15.06.2008 s-a incheiat CIC si la somaj am primit acelasi raspuns: in aceste conditii nu am dreptul la somaj. Doamna de la somaj a mai spus ca de fapt nu era voie sa mi se incheie contractul chiar daca era pe perioada determinata dar secretara scolii si juristul de la inspectoratul scolar o contrazic. Din pacate nu am mai ajuns la Inspectoratul Muncii sa aflu mai multe. Ma intereseaza sa aflu ce ati mai aflat referitor la aceasta situatie.
Buna!
Abia acum am vazut mesajul .. am mers la secretariatul scolii si mi s-a trecut in cartea de munca
Incetat activitatea cf art 56 lit J din Codul Muncii. Mie mi-a fost acceptat dosarul la somaj in acesta situatie, dar a intervenit o alta problema : mi s-a dat de la
Inregistrare someri o adeverinta in care trebuie completat stagiul de cotizare din ultimele 12 luni anterioare concediului de maternitate si am constatat ca nu mi-au fost depuse declaratiile de venit de catre contabila. Practic, din anul 2004 pana in 2006 .. eu nu figurez ca am cotizat vreo suma pentru a putea acum beneficia de somaj. :( Bafta .. in solutionarea problemelor!