avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate Armi480

Activitate Armi480

Buna ziua! Pot obține certificatul de atestare fiscala de la ANAF in baza vizei de flotant?Sau trebuie neapărat in localitatea de domiciliu?
Discuție Port-armă
Buna seara!pot depune dosarul pentru permisul de port-armă la inspectoratul județean Bihor daca buletinul meu este de alt județ?
Discuție Alegeri Locale
Buna seara!Pot vota cumva primarul orașului de unde am eu buletinul daca eu sunt plecat in alt oraș?
Buna ziua!Stiu ca in cazul aplicării pentru permisul de port-armă va veni un echipaj acasa la mine pentru a verifica condițiile păstrării unei arme(am permis de vânătoare) însă eu am reședința in alt oraș,nu acela care scrie pe buletin.Prezinta vreo problemă acest aspect?Adica echipajul va veni doar acolo unde scrie pe buletin?
Buna ziua,are voie un polițist sa legitimeze și pasagerii unui autovehicul chiar dacă aceștia nu au comis sau nu sunt indicii cum ca au comis o faptă penala?Am fost oprit in trafic din pură întâmplare,nu exista niciun filtru sau ceva,doar o mașină de poliție ce patrula prin zonă,"un control de acte ale șoferului", iar polițistul a cerut buletinul si pasagerilor si am ramas cu intrebarea aceasta.Asta acum 2 luni,cand inca nu era faza cu COVID.