avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate George Lazar1

Activitate George Lazar1

Buna Seara!

Am fost citat de catre Agentia Nationala Antidrog sa ma prezinta la un test psihologic, social si medical in urma unei perchezitii in care am fost gasit cu 5 grame de marijuana.

Intrebarea mea este, de ce nu am fost chemat la DIICOT mai intai si am primit citatie direct de la A.N.A, stiind ca evaluarea medicala/psihologica se faca abea dupa ce procurorul a vorbit cu inculpatul.

Daca testele de la A.N.A vor iesii ca fiind negative cat si ca suspectul nu are nici-o problema in legatura cu psihicul sau integrarea sociala, se va continua cu DIICOT (intalnirea cu procurorul ce se ocupa de caz) sau acest dosar va lua sfarsit fara a mai fi nevoie de vizita la DIICOT nefiind necesara nici prezenta mea in calitate de suspect in fata procurorului atunci cand am fost citat de catre A.N.A sa ma duc direct la evaluare.
Răspuns la discuția Detinere droguri consum personal
Multumesc frumos de raspuns,

Da, acesta inca nu a fost chemat, de aici curiozitatea mea fata de aceasta intamplare stiind ca aceasta intra sub infractiune cu pedeapsa penala
Buna ziua, recent am auzit o poveste de la un prieten ce ma pus pe ganduri intr-o oarecare masura.

In aceste vremuri, acesta a comis infractiunea detinerii de droguri in timp ce cu o masina se deplasa la un prieten apropiat sa ramana la el o perioada de timp. Acesta a fost prins de jandarmerie si perchezitionat iar in urma perchezitiei au fost gasite acele probe de care v-am spus mai sus, acestea fiind sub tabelul 3, droguri de risc, in urma incheierii declaratiei, acesta a declarat de unde a procurat aceste droguri cat si ca urma sa le foloseasca in scop de relaxare/consum. Dupa cele intamplate si dupa intocmirea declaratiei, unul dintre jandarmi l-a pus pe acesta sa semneze declaratia cat si pe martorul ocular (soferul) dar niciunul nu a primit un proces verbal de comitere a unei infractiuni cu drept penal.

Intrebarea mea este, de ce nu s-a intocmit un proces verbal dupa semnarea declaratiei, si ce se v-a intamplat cu acesta in detrimentul actelor semnate.