Am fost citat de catre Agentia Nationala Antidrog sa ma prezinta la un test psihologic, social si medical in urma unei perchezitii in care am fost gasit cu 5 grame de marijuana.
Intrebarea mea este, de ce nu am fost chemat la DIICOT mai intai si am primit citatie direct de la A.N.A, stiind ca evaluarea medicala/psihologica se faca abea dupa ce procurorul a vorbit cu inculpatul.
Daca testele de la A.N.A vor iesii ca fiind negative cat si ca suspectul nu are nici-o problema in legatura cu psihicul sau integrarea sociala, se va continua cu DIICOT (intalnirea cu procurorul ce se ocupa de caz) sau acest dosar va lua sfarsit fara a mai fi nevoie de vizita la DIICOT nefiind necesara nici prezenta mea in calitate de suspect in fata procurorului atunci cand am fost citat de catre A.N.A sa ma duc direct la evaluare.
Este dezirabil sa accepte sa fie consiliat de catre reprezentantii AGENTIEI NATIONALE ANTIDROG.
Cauza penala va fi solutionata, posibil cu o solutie de renuntare la urmarire penala, ori de aplicare a unei amenzi penale.
In mod constant, interesati-va de parcursul dosarului.
Depuneti inscrisuri in circumstantiere, reprezentate de contractele de munca incheiate, evaluari psihologice, actele de stare civila, orice inscrisuri care atesta ca va puteti integra in societate, in comunicate.
Solutia cea mai favorabila este cea a renuntarii la urmarire penala, eventual cu obligatia de a fi prestata o activitate neremunerata in folosul comunitatii.
Consum marijuana
abc1221efg
Buna seara! Acum 2 zile am iesit din bloc, iar la coltul strazii era o masina de politie stationata. Am continuat sa ma duc in acea directie, iar in momentul ... (vezi toată discuția)