avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum Marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum Marijuana

Buna seara! Acum 2 zile am iesit din bloc, iar la coltul strazii era o masina de politie stationata. Am continuat sa ma duc in acea directie, iar in momentul in care am ajuns in dreptul masinii 2 agenti au coborat cerand sa ma legitimeze. Dupa ce au facut asta m-au intrebat ce am in ghiozdan, mai apoi cerand sa il perchezitioneze, moment in care am recunoscut ca in ghiozdan se afla un borcan cu aproximativ 9 grame de marijuana. Drept urmare, am fost dus la sectie unde am fost fotografiat, amprentat, Marijuana a fost sigilata, iar politistii au intocmit un proces verbal, trimitand probele catre BCCO. Mentionez ca in acel proces a fost scris faptul Marijuana era strict pentru consum propriu, lucru care era adevarat. Am fost informat ca voi fi citat. Am 20 de ani si sunt student la medicina, fiind prima data cand calc intr-o sectie de politie. Ce mi se va intampla in continuare? Care va fi pedeapsa pe care va trebui sa mi-o asum? Aproximativ cat va dura tot procesul, iar la finalul acestuia sunt sanse sa scap cu cazierul curat, urmarirea penala fiind oprita?
O seara frumoasa!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2020
abc1221efg, utilizator
Dupa ce se primeste rezultatul analizelor si se confirma ca substanta gasita asupra dvs este drog, veti fi citat in calitate de suspect de DIICOT.
În cazul săvârșirii infracțiunilor prevăzute la art. 4 din Legea 143/2000, procurorul dispune, în termen de 24 de ore de la începerea urmăririi penale, evaluarea consumatorului de către centrul de prevenire, evaluare și consiliere antidrog, în scopul includerii acestuia în circuitul integrat de asistență a persoanelor consumatoare de droguri.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu mai puțin de un gram de marijuana? Andrei97z Andrei97z Am fost prins pe strada cu mai putin de un gram de Marijuana. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si as dori sa stiu care sunt urmarile. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am 18 ani si am fost prins in bucuresti cu doua plicuri ... Ghostemane Ghostemane Buna ziua. Am 18 ani si am fost prins in Bucuresti cu doua plicuri de marijuana (n-am oferit nimanui vreun motiv sa ma controleze, doar s-a intamplat sa ma ... (vezi toată discuția)
Deținere canabis pentru consum Dxddsdd Dxddsdd Daca am fost prins impreuna cu un prieten de catre un echipaj care facea verificari ca detineam asupra noastra in masina, 5 grame de canabis folosit pentru ... (vezi toată discuția)