avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters61402

Activitate ContSters61402

Buna ziua! As avea urmatoarea intrebare: In ce masura sunt obligat a preda sarcinile mele la locul de munca, si in ce consta acest lucru, mai ales daca mi se cer lucruri care nu apar mentionate nicaieri (ex fisa postului). Ce anume sunt obligat sa predau legal?:hm: Pot fi obligat in vreun mod legal sa fac acest lucru? Mentionez ca am incetat contr. individ. de munca conform art. 55 b din codul muncii la data de 04.02.2008. Va multumesc anticipat!
In ultimii doi ani am fost implicata intr-un proces de divort + partaj, in urma caruia decizia a fost atribuirea catre mine a locuintei, cu conditia achitarii fostului sot a unei sulte. In prezent, inainte de redactarea unui raspuns !!! la recursul fostului sot, respins dealtfel, acesta a facut o notificare prin intermediul unui executor judecatoresc, prin care imi cere ca in termen de 5 zile sa-i achit sulta. Va rog sa-mi spuneti in ce masura demersul acestuia este legal (inaintea investirii dosarului cu formula executorie), mai ales in ceea ce priveste stabilirea acestui termen, si cine reglementeaza cu precizie acest fapt?:confused::-/ Prin aceasta notificare, sunt amenintata cu "punerea in intarziere". Ce presupune acest lucru in conditiile in care eu voi avea oricum banii de achitare a sultei in viitorul foarte apropiat (depasind cu cca 1 saptam. "termenul" mai sus expus). Dupa cat timp se poate ajunge la o somatie, sau la ce alte riscuri ma expun in acest timp?
Va multumesc anticipat!