Buna ziua! As avea urmatoarea intrebare: In ce masura sunt obligat a preda sarcinile mele la locul de munca, si in ce consta acest lucru, mai ales daca mi se cer lucruri care nu apar mentionate nicaieri (ex fisa postului). Ce anume sunt obligat sa predau legal?:hm: Pot fi obligat in vreun mod legal sa fac acest lucru? Mentionez ca am incetat contr. individ. de munca conform art. 55 b din codul muncii la data de 04.02.2008. Va multumesc anticipat!
Parerea mea e ca dupa un an de zile nu mai aveti nici o obligatie. Daca o atare procedura se impunea, ea trebuia efectuata la incetarea contractului de munca, printr-un simplu proces verbal de predare primire a eventualelor documente sau alte acte, dar nu a "sarcinilor de serviciu" ( e improprie exprimarea). Atita vreme cit la acea data nimeni nu v-a cerut acest lucru, e cam prea tirziu sa o faca, presupunind ca in locul dvs. a lucrat altcineva in acest timp.
Cand v-a incetat contractul de munca , in anul 2008 sau 2009? Cred ca este o greseala in ceea ce priveste anul incetarii CIM (04.02.2008). Daca este corecta aceasta data, nimeni nu va mai poate cere nimic. Daca CIM a incetat pe data de 04.02.2009 atunci , la incetarea acestuia trebuie sa predati eventualele acte, documente sau bunuri pe care le detineati in virtutea functiei.