Buna. Va mulțumesc mult pt răspuns. Citisem pe internet ca se supenda pt orice bănuț. Și cum ca aceste salarii compensatorii sunt tot salarii. In document scrie ca aceste salarii compensatorii sunt impozabile și tocmai din cauza asta se supenda. Eu nu va contrazic, sunt tare bulversată și va scriu doar ce păreri am mai auZit
Buna ziua.
Sunt in CCC din luna mai 2020, iar firma la care am fost anagajata timp de 10 ani înainte de a intra in CCC și-a închis ușile defintiv, iar toți angajații au fost concediați inclusiv eu și colegele mele care suntem in CCC. Firma a luat decizia și anume: 5 salarii compensatorii plus 6 salarii comepensatorii pt cele 6 luni obligatorii după încheiere CCC, deci 11 salarii compensatorii. Întrebarea mea este: pot pierde indemnizația din cauza acestor salarii compensatorii? Menționez ca suma depășește 10.000 ron. Mulțumesc!
Îmi pare rău, asta nu pot sa va spun. Eu doar știu de la reprezentatul salariaților care a fost împreuna cu avocatul la ședința. Atât știu. Și faptul ca mie nu îmi sunt datori cu nimic.
Cornel Vasile a scris:
Pe durata concediului de maternitate , postnatal, c.i.m. este suspendat de drept.
In baza a ce act s-a obtinut de avocat sa obtina cele 3 salarii compensatorii?
Am o problema și nu știu sigur dacă tine de regulile paginii și as dori, dacă se poate și îmi permiteți, sa ma ajutați cu niște informații.
Eu sunt in postnatal, încă nu am suspendat contractul de munca. Mai am luna aceasta și îmi rămân încă câteva zile din mai
Firma la care lucrez eu se Închide definitv. Patronii nu au acceptat salarii compensatorii angajaților și colectivul ( aproximativ 300 de angajați) au luat legătura cu un avocat care prin lege și legal a reușit momentan sa ne ia dreptul și anume: 3 salarii compensatorii.
Întrebarea mea este: eu am dreptul la acele salarii fiind in concediu medical sa-i spunem așa, iar contractul de munca nu este suspendat?
Va mulțumesc mult!