Buna ziua.
Sunt in CCC din luna mai 2020, iar firma la care am fost anagajata timp de 10 ani înainte de a intra in CCC și-a închis ușile defintiv, iar toți angajații au fost concediați inclusiv eu și colegele mele care suntem in CCC. Firma a luat decizia și anume: 5 salarii compensatorii plus 6 salarii comepensatorii pt cele 6 luni obligatorii după încheiere CCC, deci 11 salarii compensatorii. Întrebarea mea este: pot pierde indemnizația din cauza acestor salarii compensatorii? Menționez ca suma depășește 10.000 ron. Mulțumesc!
Plata indemnizației pentru creșterea copilului nu se suspendă în cazul în care persoana îndreptățită primește diverse sume în baza legii, a contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creșterea copilului, altele decât cele rezultate din desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu.
Buna. Va mulțumesc mult pt răspuns. Citisem pe internet ca se supenda pt orice bănuț. Și cum ca aceste salarii compensatorii sunt tot salarii. In document scrie ca aceste salarii compensatorii sunt impozabile și tocmai din cauza asta se supenda. Eu nu va contrazic, sunt tare bulversată și va scriu doar ce păreri am mai auZit