avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii.

Buna ziua.
Sunt in CCC din luna mai 2020, iar firma la care am fost anagajata timp de 10 ani înainte de a intra in CCC și-a închis ușile defintiv, iar toți angajații au fost concediați inclusiv eu și colegele mele care suntem in CCC. Firma a luat decizia și anume: 5 salarii compensatorii plus 6 salarii comepensatorii pt cele 6 luni obligatorii după încheiere CCC, deci 11 salarii compensatorii. Întrebarea mea este: pot pierde indemnizația din cauza acestor salarii compensatorii? Menționez ca suma depășește 10.000 ron. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: alinacoloman22 , utilizator 20:26, 7 Iulie 2020
Plata indemnizației pentru creșterea copilului nu se suspendă în cazul în care persoana îndreptățită primește diverse sume în baza legii, a contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creșterea copilului, altele decât cele rezultate din desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu.
Buna. Va mulțumesc mult pt răspuns. Citisem pe internet ca se supenda pt orice bănuț. Și cum ca aceste salarii compensatorii sunt tot salarii. In document scrie ca aceste salarii compensatorii sunt impozabile și tocmai din cauza asta se supenda. Eu nu va contrazic, sunt tare bulversată și va scriu doar ce păreri am mai auZit
Cel mai bun raspuns il primiti de la AJPIS.
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Cel mai bun raspuns il primiti de la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma primită în concediul prenatal in cazul in care ma voi intoarce doar 1 luna la servici din ccc Ioanamariasud Ioanamariasud Buna ziua, va rog din suflet, ma puteti ajuta cu urmatoarele intrebari: 1. Pe perioada concediului prenatal (maternitate), am acumulat zile de concediu? Daca ... (vezi toată discuția)
Cine plateste indemnizatia pentru ccc? anesss anesss Buna seara, vin cu o intrebare la care nu am primit un raspuns precis, cam de nicaieri de pe unde am intrebat. Am o prietena care este angajata cu carte de ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizatie salariata insarcinata intoarsa din cic Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata care si-a reluat activitatea din concediu crestere copil in data de 09.03.2015. Aceasta este din nou insarcinata si are concediu ... (vezi toată discuția)