avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu postnatal

Buna seara!

Am o problema și nu știu sigur dacă tine de regulile paginii și as dori, dacă se poate și îmi permiteți, sa ma ajutați cu niște informații.
Eu sunt in postnatal, încă nu am suspendat contractul de munca. Mai am luna aceasta și îmi rămân încă câteva zile din mai
Firma la care lucrez eu se Închide definitv. Patronii nu au acceptat salarii compensatorii angajaților și colectivul ( aproximativ 300 de angajați) au luat legătura cu un avocat care prin lege și legal a reușit momentan sa ne ia dreptul și anume: 3 salarii compensatorii.
Întrebarea mea este: eu am dreptul la acele salarii fiind in concediu medical sa-i spunem așa, iar contractul de munca nu este suspendat?
Va mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: alinacoloman22 , utilizator 12:19, 11 Aprilie 2020
Pe durata concediului de maternitate , postnatal, c.i.m. este suspendat de drept.

In baza a ce act s-a obtinut de avocat sa obtina cele 3 salarii compensatorii?
Mulțumesc

Îmi pare rău, asta nu pot sa va spun. Eu doar știu de la reprezentatul salariaților care a fost împreuna cu avocatul la ședința. Atât știu. Și faptul ca mie nu îmi sunt datori cu nimic.

Cornel Vasile a scris:

Pe durata concediului de maternitate , postnatal, c.i.m. este suspendat de drept.

In baza a ce act s-a obtinut de avocat sa obtina cele 3 salarii compensatorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , sunt in postnatal si am un bebe care face 2 anii ... Elena1222 Elena1222 Buna ziua , sunt in postnatal si am un bebe care face 2 anii in decembrie anul acesta sunt insarcinata cu al 2 lea bebe si nasc in februarie cum pot face ... (vezi toată discuția)
Sunt in crestere copil din iulie 2022 iar compania la care lucrez ... Gabriela8703 Gabriela8703 Sunt in crestere copil din iulie 2022 iar compania la care lucrez se inchide in Ianuarie 2023. Ar trebui sa fac ceva sau sa-mi faca lichidarea si platile ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii wanderer wanderer Buna ziua! Sunt angajata de 4 ani la o firma, momentan sunt in concediu de maternitate de 1 an. Am decis sa prelungesc concediul de maternitate pana la 2 ani ... (vezi toată discuția)