Din ziua de 9 martie nu am văzut copiii mei. Tatal lor ii tine,, izolati,, in casa. Mie nu imi permite sa vad copiii. Avem custodie comuna, am dreptul de vizita pentru copiii mei conform hotărârii judecătorești a tribunalului sector 6 dacă nu respectă programul de vizită ce pot face in aceasta situație.????!????va rog frumos să îmi trimiteți o informație
Va rog mult sa ma ajutati cu o informație. Sunt divorțată de tatal copiilor mei. Avem custodie comuna. Domiciliul actual al copiilor mei este la tatăl lor dar am drept de vizita conform hotărârii judecătorești a tribunalului sector 6. De pe 9 martie mi-a interzis sa vad copiii. Ii tine,, izolati,, in casa si nu imi permite sa merg sa ii vad. In schimb face presiuni asupra mea sa ii dau banii pentru contribuția lunara in natura. Daca nu se respectă programul de vizita, am obligatia de a platiacei bani???????
Sunt divorțata de soțul meu. Avem custodie comună pentru copiii noștri dar domiciliul copiilor mei este la el. De o lună de zile nu mi-am văzut copiii mei. Fostul soț în tine ,,izolați,, în casă. Mie nu imi permite să merg să îmi văd copiii. Dar copiii mei si eu suntem sănătoși. Unde sa mai apelez??????nimeni nu ma ajuta cu nimic. Am sunat la poliție......
Nu am primit nici o informație valabilă.........De o lună nu mi-am văzut copiii mei.........pe cine sa mai intreb???????