Multumesc frumos pt raspuns. Si daca se poate asi mai avea o singura intrebare: si anume daca imi puteti spune cat mar costa daca ma reprezinta un avocat. Va multumesc.
Buna ziua. Ieri in jurul orei 20 ma intorceam de la un magazin alimentar si m am oprit in piata agroalimentara pt a mi lua apa dela fantana arteziana si intre timp a trecut o patrula de politie locala au trecut de mine cativa zeci de metri dupa care au dat inapoi si s au oprit in drept cu mine si mi au cerut buletinul si declaratia pe proprie raspundere. Imediat le am dat documentele cerute si mi leau luat in masina le au pozat si mi au dat buletunu iar declaratia mi au oprito deoarece am uitat sa bifez motivul deplasarii in rest era completat. Mi au zis ca imi vine amenda acasa. Eu mi am cerut scz si i am rugat sa ma ierte fiindca pur si simplu am uitat sa bifez. Si nu au vrut. Spuneti mi va rog ce pot sa fac in acest caz daca primesc amenda. Specific ei mi au cerut actele dar in schimb nu s au prezentat cn sunt. Daca o contest amenda poate fi anulata s au redusa la jumate.