avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate IDRAS

Activitate IDRAS

I-au dat o adresa,nume de contact cineva de la Arhivele Nationale Iasi.O intreb si va transmit si Dvstra acele detalii.
Buna ziua. Nu eu personal.Incerc să ajut un cumnat care a lucrat la Moldifca si a ajuns la varsta de pensionare,dar de 3 luni
il tot plimbă si-i resping dosarul doamnele amabile de la Casa de pensii Iasi. ( eu efectiv nu inteleg acest abuz,atata timp cat ai inscrisa vechimea in C.M ,semnata si stampilata de ITM in acea perioada ,C.M le păstra ITM.ul,era responsabilitatea lor !Iar cei de la ITM nu-ti completau C.M fară statele de plată anexate + fotocopie la OP.
A fost sora mea la arhiva,a luat adeverinta de vechime si pt.grupă (dumnealui a fost sudor)
Sper să i calculeze corect si sa nu-l mai poarte pe drumuri (pt ca sunt din Pașcani)
Ba că nu i bună adeverinta,ba dute inapoi la ITM..bătaie de joc!

Textro a scris:

Ati lucrat cumva la fostul IEELIF? A avut mai multe denumiri, acum se numeste ANIF (strada Sărărie 16, in Tg. Cucului). Stiu ca Moldifca a preluat arhiva de la IEELIF si are un birou in incinta ANIF unde se gasesc niste date cu cei care au lucrat la IEELIF, dar nu se gasesc sporurile (de șantier, de vechime etc). Ati fost la lichidatorul judiciar C.I.I. FILIP SANDA
din strada FRUMOASA, Nr. 16, Bloc 639, Scara A, Etaj 1, Ap. 1, Judet Iaşi sa întrebați de toata arhiva? V-am scris pentru ca ma intereseaza si pe mine, numai sporurile, ca restul am rezolvat.

Vă multumesc
adeverintă vechime in muncă -angajator Moldifca SA IASi !Unde gasim arhiva lui Moldifca SA Iasi? societatea este radiata in 2021 .Multumesc pt.raspuns ( eu caut de 5h pe google si nu am gasit )
Buna ziua.Va rog sa mi transmiteti de ce Casa de Pensii Iasi face abuz de putere si pune oamenii pe drumuri pentru a-si dovedi vechimea in muncă prin adeverinte suplimentare deși vechimea este inscrisă in Cartea/Carnetul de Muncă iar ambele societati la care a lucart cumnatul meu sunt societati cu capital majoritar de stat (chiar dacă acestea s-au desființat,dizolvat,etc)
De ce nu este suficienta vechimea inscrisa in cartea de muncă de catre un ocol silvic si re-dovedita prin adeverintă emisă de Primăria Ciurea.jud.Iasi.