avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Activitate 313n4

Activitate 313n4

Răspuns la discuția Firma offshore in Delaware?
Buna ziua,

Dacă deschid o firma offshore, intr-una din țările renumite pentru taxe 0, exista vreo opțiune din toate aceste tari prin care sa pot scoate dividendele in România cu taxa 0 ? De asemenea, exista vreo opțiune unde as putea sa am taxa 0 de moștenire/ cadou etc ?

Ar fi o firma cu prestare de servicii in SUA sau posibil Europa, deci activitatea nu ar fi in țara respectiva sau România.

Sunt novice cu privire la acest lucru și am făcut cercetare pe internet, dar as vrea sa primesc un răspuns mai concret de la cineva care se ocupa de aceste lucruri in fiecare zi.

As aprecia cât mai multe detalii de preferat.

Mulțumesc anticipat,
Elena
Buna ziua,

As vrea sa întreb cât este taxa de impozit pe venit (in procente) dacă locuiesc in România și sunt self-employed, dar îmi câștig venitul din străinătate ?

M-am uitat rapid peste noul cod fiscal, dar nu am putut sa găsesc nici o informație cu privire la procentul exact de impozit pe venitul din străinătate (dacă ești self-employed și locuiești in România).

Va rog sa răspundeți cât mai detaliat.

Mulțumesc anticipat,
Elena
Buna ziua,

Dupa cum mentioneaza si titlul, as Vrea sa stiu daca in Romania s-ar permite subinchirierea Unui imobil in mod legal pe platforme precum AirBnb etc. Si daca este permisa folosirea unei companii de property management in aces sens pt un imobil inchiriat ?

Multimesc anticipat pt informatiile relevante!