avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Subinchirierea unui apartament In mod legal ? Este ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Subinchirierea unui apartament In mod legal ? Este posibila ?

Buna ziua,

Dupa cum mentioneaza si titlul, as Vrea sa stiu daca in Romania s-ar permite subinchirierea Unui imobil in mod legal pe platforme precum AirBnb etc. Si daca este permisa folosirea unei companii de property management in aces sens pt un imobil inchiriat ?

Multimesc anticipat pt informatiile relevante!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:46, 29 Aprilie 2020
Pe principiul ca ceea ce nu este interzis este permis, raspunsul este da.
Compania de property management are calitatea de "administrator al bunurilor altuia"
in contractele de inchiriere exista o clauza standard, pentru subinchiriere. unii proprietari permit subinchirierea, altii nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)
Problema cu apartament inchiriat in regim hotelier fara incasari fghj fghj Buna ziua, detin un apartament inchiriat unei firme numite ApartInvest, pentru administrare in regim hotelier. Contractul este intre mine ca proprietar si ... (vezi toată discuția)
Cum anulez un contract de inchiriere urgent va rog sa maajutati!!! wajdi wajdi :(( vreau sa anulez un contract de inchiriere eu fiind chiriasul si sa imi recuperez avansul de 1100euro;reprezentand plata pe 4luni plus garantie si comision ... (vezi toată discuția)