avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaP97

Activitate CristinaP97

Răspuns la discuția Poprire conturi dupa ce am girat!
Va multumesc, asa o sa fac.
Discuție Drept la somaj!
Buna ziua,

Am 22 ani, am fost plecata pret de 2 ani in strainatate iar de 1 luna jumatate sunt intoarsa in tara deoarece nu mai lucrasem din Ianuarie si nu mai puteam acoperi cheltuielile lunare.

In 2016 am terminat liceul si m-am angajat direct, lucrand aproximativ 2 ani in tara.

Intrebarea mea este urmatoare : Am dreptul la vreun ajutor de la stat, respectiv somaj? Mentionez ca nu am beneficiat niciodata de acest lucru.

Va multumesc anticipat.
Buna ziua,

In 2017 am girat pentru fosta mea sefa impreuna cu mama ei pentru un credit de 20.000 lei, asta in conditiile in care anterior mi s-a dat de inteles ca daca nu o voi face voi fi data afara deoarece am avut niste probleme de sanatate si am avut oarecum un tratament preferantial fata de celelalte colege (nu am dovezi asupra acestor aspecte).

In 2018 am plecat in strainatate iar ulterior am primit acasa o scrisoare in care am fost instiintata ca mi s-a pus poprire pe conturi deoarece fosta mea sefa nu a mai achitat nimic, plecand de altfel in Anglia impreuna cu sotul si fiica ei.

Astazi am fost la banca si mi s-a zis ca creditul este dat mai departe la recuperatori iar suma ramasa de plata este de 18.000 lei. Cei de la banca au sustinut ca nu au mai putut da nici de ea nici de mama ei desi au incercat in numeroase randuri acest lucru.

Ce actiuni legale am la dispozitie pentru a evita plata creditului ramas tinand cont ca am fost santajata, inselata samd?

Multumesc anticipat.