avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drept la somaj!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drept la somaj!

Buna ziua,

Am 22 ani, am fost plecata pret de 2 ani in strainatate iar de 1 luna jumatate sunt intoarsa in tara deoarece nu mai lucrasem din Ianuarie si nu mai puteam acoperi cheltuielile lunare.

In 2016 am terminat liceul si m-am angajat direct, lucrand aproximativ 2 ani in tara.

Intrebarea mea este urmatoare : Am dreptul la vreun ajutor de la stat, respectiv somaj? Mentionez ca nu am beneficiat niciodata de acest lucru.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 28 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti cum sa beneficiati de somaj in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil kissmy09 kissmy09 buna ziua ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare:daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil urmand sa devin mama ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de orice fel de ajutor de la stat... ralu_eu ralu_eu Buna ziua! Nu lucrez din aprilie 2015 si doresc sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de cresterea copilului daca imi platesc contributia la stat aferenta ... (vezi toată discuția)
Ccc-luna tatalui Piccolina83 Piccolina83 Mi se termina concediul de maternitate pe 26 decembrie.As vrea ca prima luna sa o ia sotul,insa acesta nu mai munceste de 1 an jumatate.Dupa ce s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)