In 2017 am girat pentru fosta mea sefa impreuna cu mama ei pentru un credit de 20.000 lei, asta in conditiile in care anterior mi s-a dat de inteles ca daca nu o voi face voi fi data afara deoarece am avut niste probleme de sanatate si am avut oarecum un tratament preferantial fata de celelalte colege (nu am dovezi asupra acestor aspecte).
In 2018 am plecat in strainatate iar ulterior am primit acasa o scrisoare in care am fost instiintata ca mi s-a pus poprire pe conturi deoarece fosta mea sefa nu a mai achitat nimic, plecand de altfel in Anglia impreuna cu sotul si fiica ei.
Astazi am fost la banca si mi s-a zis ca creditul este dat mai departe la recuperatori iar suma ramasa de plata este de 18.000 lei. Cei de la banca au sustinut ca nu au mai putut da nici de ea nici de mama ei desi au incercat in numeroase randuri acest lucru.
Ce actiuni legale am la dispozitie pentru a evita plata creditului ramas tinand cont ca am fost santajata, inselata samd?
Buna ziua,
Luati URGENT legatura cu un avocat si nu discutati sau semnati NIMIC cu recuperatorii.
E posibil ca acel credit sa se fi stins prin prescriptie
Executare silita
nina1974
Buna ziua. Sunt divortata din martie 2013 si nu am facut partaj cu fostul sot. Locuinta era o donatie catre mine doar, de la o matusa. Eu am ramas in locuinta ... (vezi toată discuția)