Buna ziua .! Am vandut un autoturism cu CVC si trecut pe rolul fiscal al noului proprietar, dar acesta nu a declarat masina la Serviciul de Inmatriculari si a vandu-o , altei persoane. Intre timp primul proprietar caruia i am vandut autorurismul a decedat . Eu doresc sa radiez acest autoturims din circulatie. Care sunt pasii de urmat in aceasta situatie ?
Buna ziua ! Si eu am fost si sunt in fata aceleeasi situatii neplacute. Am inaintat o Cerere de chemare in judecata dar am omis sa chem ca parte in proces Serviciul Public Comunitar .am
mers pe cont propriu ..am castigat procesul dupa cateva luni de zile , dar autovehicolul nu a fost radiat pe baza deciziei judecatoresti . Admite actiunea , Constanta dreptul de proprietate, Obliga paratul se se prezinte la S.P.C.R.P.I, pentru a intocmi formele de radiere, urmand in caz de refuz prezenta sentinta sa tina loc de acord al paratului pentru radierea autoturismului...Credeti ca a radiato nici vorba a folosit masina in continuare aproape 3 ani dupa Sentinta. M am dus personal cu sentinta la SPCRPI si mi au spus ca ei nu au fost parte in proces si nu au ce face . Traim intr o tara a lui Voda din Loboda cu vicii procedurale parca bine puse la punct, in favoarea celor care incalca respectul sa nu mai zic de litera legii . S a efectuat mentiunea privind instrainarea vehicolului in Registrul national de evidenta a conducatorilor auto. Asta se putea face printr o simpla instiintare trimisa prin posta .