avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Buna ziua .! Am vandut un autoturism cu CVC si trecut pe rolul fiscal al noului proprietar, dar acesta nu a declarat masina la Serviciul de Inmatriculari si a vandu-o , altei persoane. Intre timp primul proprietar caruia i am vandut autorurismul a decedat . Eu doresc sa radiez acest autoturims din circulatie. Care sunt pasii de urmat in aceasta situatie ?

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez un autoturism vandut bybycom bybycom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Acum 1 an am vandut o masina iar noul proprietar nu a trecut-o pe numele lui stiu asta pentru ca ... (vezi toată discuția)
Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)