avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate Mona83

Activitate Mona83

Buna ziua. Știe cineva de unde pot scoate adeverințe cu sporuri de grupa 2 și sporuri de la vechea fabrica TEBA din Arad? La arhive la noi nu se știe nimic ,unde să mă adresez ? Și alte 2 firme DIAlMA srl și SC PRECONFAR care nu mai există nici ele. Va mulțumesc
Răspuns la discuția Amenda covid
Nu e carantina. E jud Arad.
Discuție Amenda covid
Bună. Ce se înțelege prin cumpărături din proximitatea locuinței mai exact? Eu locuiesc într-un sat mic cu 3 străzi și un magazin mic de sat, unde nu găsesc ce am nevoie. Am vrut sa întru în orașul X care e la 10 km pt cumpărături și au vrut sa îmi dea 10000 lei amenda pt ca am magazin în sat și de ce nu am făcut cumpataraturi de acolo. Le-am explicat ca nu am ce cumpăra, e deschis câteva ore pe zi plus de asta am tichete de masa pe card și nu mai am bani Cash iar într-un magazin de sat nu sunt aparate de plata digitala sau bancomate. Asa ca a zis ca el își face datoria și ma întors înapoi... E normal asa ceva? Nu am nici măcar pâine in casa ca nu vine în sat decât la 3 zile pâinea, și cu copil de 4 ani și mai sunt și însărcinată. Ce fac? Nu pot sta fără bani pana pe 15 când ne relaxam puțin. Va multumesc