avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amenda covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amenda covid

Bună. Ce se înțelege prin cumpărături din proximitatea locuinței mai exact? Eu locuiesc într-un sat mic cu 3 străzi și un magazin mic de sat, unde nu găsesc ce am nevoie. Am vrut sa întru în orașul X care e la 10 km pt cumpărături și au vrut sa îmi dea 10000 lei amenda pt ca am magazin în sat și de ce nu am făcut cumpataraturi de acolo. Le-am explicat ca nu am ce cumpăra, e deschis câteva ore pe zi plus de asta am tichete de masa pe card și nu mai am bani Cash iar într-un magazin de sat nu sunt aparate de plata digitala sau bancomate. Asa ca a zis ca el își face datoria și ma întors înapoi... E normal asa ceva? Nu am nici măcar pâine in casa ca nu vine în sat decât la 3 zile pâinea, și cu copil de 4 ani și mai sunt și însărcinată. Ce fac? Nu pot sta fără bani pana pe 15 când ne relaxam puțin. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:05, 2 Mai 2020
Va aflati in zona carantinata?
Unde va aflați?
Nu e carantina. E jud Arad.
Apelați la primărie ca sa va aduca ei alimente.
Asa nu va mai doare capul.
Si în Arad este tensionată situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe salariu dmion dmion Buna ziua. Am o executare silita,prin instanta judecatoreasca,pe salariu. As vrea obtin un card de debit preplatit (prepaid). Daca il obtin mi se poate bloca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am patit si eu precum altii cu plf. am plecat o perioada ... maryusrobert maryusrobert Buna ziua, Am patit si eu precum altii cu PLF. Am plecat o perioada foarte scurta in Anglia, din 12.01 pana in 14.01.2022, sa il ajut pe fiul meu cu niste ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat de politisti care au incalcat legea mai grav decat mine caudella caudella Dupa ce mi-a masurat viteza cu o masina fara insemnele politiei, in timp ce-mi se scria procesul verbal, masina cu radarul a intors peste linia continua ... (vezi toată discuția)