avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Știe cineva de unde pot scoate adeverințe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Știe cineva de unde pot scoate adeverințe cu sporuri ...

Buna ziua. Știe cineva de unde pot scoate adeverințe cu sporuri de grupa 2 și sporuri de la vechea fabrica TEBA din Arad? La arhive la noi nu se știe nimic ,unde să mă adresez ? Și alte 2 firme DIAlMA srl și SC PRECONFAR care nu mai există nici ele. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 18 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pentru Teba adresati-va societatii Greenest Cities Corporation S.A (fosta Teba Industries S.A) str. Patria nr.14, Arad.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere documente de la firma care nu mai exista dinosaurusttt dinosaurusttt Buna ziua! Tatal meu a lucrat la Intreprinderea Tilib Bucuresti - Santierul 8 Timisoara, intre anii 1978 si 1986 incadrat in munca grupa II. Urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Arhiva tlhs bucuresti. Alin Blaj Alin Blaj Am lucrat ca Strungar in perioada 1970-- 1983 unde gasesc arhiva pt adeverința de Grupa 2. Ma numesc Scarlat Ghiorghe- si locuiesc în orașul Voluntari jud ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)