avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva TLHS Bucuresti.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva TLHS Bucuresti.

Am lucrat ca Strungar in perioada 1970-- 1983 unde gasesc arhiva pt adeverința de Grupa 2. Ma numesc Scarlat Ghiorghe- si locuiesc în orașul Voluntari jud .Ilfov.Tlf. 0787784958.
Cel mai recent răspuns: Metelet stefan , utilizator 14:36, 17 Ianuarie 2024
Adresati-va societatii SC Contas SA Bucureşti (fostă T.L.H.S. Bucureşti)
Str. Verdi Giuseppe, 2, Bucuresti-Sector 2, Bucuresti, 020258, București 014192
Buna ziua. Am vazut aceste raspunsuri acum cateva zile, am vorbit si cu domnul Scarlat ( nu a rezolvat) si SC CONTAS nu raspunde la telefon, s-au si mutat din aceea locatie. De aceea, am intrebat din nou despre TLHS Buc. Multumesc.
Buna ziua!
Ati reusit sa dati de ei? Eu am incercat printr-o adresa la ITM, dar mi-au raspuns ca s-au infiintat dupa 2000 si nu au datele lor. Mi-au spus sa caut lichidatorul judiciar, dar nu reusesc sa il gasesc. Multumesc!
Intr-adevar, dupa intrarea in vigoare a Legii 130/1999 , au fost infiintate ITM-urile.
Buna ziua. Nu am reusit sa dau de SC CONTAS, din ce am inteles au societatea radiata.

Alte discuții în legătură

Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)
Buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa un lung ... zalu zalu buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa un lung proces anevoios si stufos si cu taxe platite la posta romana , cereri depuse peste tot la toate ... (vezi toată discuția)
Bunaziua, am nevoie de o informatie. unde as putea gasi arhiva ... Iuliana D. Iuliana D. Bunaziua, am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a societatii IFET SEBES care s-a desfiintat? Ma intereseaza o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)