avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... arhiva documente angajati IPRS Baneasa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

arhiva documente angajati IPRS Baneasa

spuneti-mi va rog unde s-a mutat arhiva de documente (carti de munca ) a angajatilor fostei IPRS Baneasa din str.Iancu Nicolae?
Cel mai recent răspuns: Criss1234 , utilizator 22:04, 14 Ianuarie 2017
In cazul in care societatea s-a desfiintat, cautati arhiva acesteia la Arhivele Nationale Bucuresti.

Arhiva fostei IPRS BĂNEASA se afla în gestiunea firmei de prestări servicii arhivistice Best Archive cu punctul de lucru în str. Gura Leului nr 53A comuna Chiajna județul Ilfov . Pentru mai multe informații puteți accesa pagina de site www.bestarchive.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva tlhs bucuresti. Alin Blaj Alin Blaj Am lucrat ca Strungar in perioada 1970-- 1983 unde gasesc arhiva pt adeverința de Grupa 2. Ma numesc Scarlat Ghiorghe- si locuiesc în orașul Voluntari jud ... (vezi toată discuția)
Arhiva documente angajati iprs baneasa antze antze Mama mea isi intocmeste dosarul pentru pensie (limita de varsta) si i s-au cerut cateva adeverinte ce pot dovedi sporurile pe care le-a avut pentru orele de ... (vezi toată discuția)
Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)