avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa un lung ...

buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa un lung proces anevoios si stufos si cu taxe platite la posta romana , cereri depuse peste tot la toate institutiile statuli , arhivele statului , min agriculturii, min muncii ,itm am aflat care a fost lichidatorul judiciar al soc unicarne sa bucuresti , str waler maracineanu sec 1 bucuresti , ulterior am aflat de la lichidatorul judiciar evoinsolv sprl sediul prel ghencea bucuresti , care este arhivarul legal al soc unicarne sa
mentionez ca in cursul anului 2012 am oierdut carnet de munca , care l am reconstituit sa zicem in proportie de 80%
de la soc unicarne sa care s a dizolvat in anul 2004. de la arhivarul sc ion mosi srl , cu punct de lucru chiajna ilfov , am reusit sa fac rost de statele de salarii perioada 1989-1990, binenteles mi au dat copii xerox
intrebarea mea este urmatoarea :
am luat legatura telefonic cu lichidatorul evoinsolv sprl , bucuroasa fiind ca am gasit dupa atata amar de vreme , statele de salarii , ca am gasit arhiva soc unicarne sa , tocmai la braila sat insuratei , poate sa mi elibereze acum adeverinta de venit lichidatorul judiciar , chiar daca el legal si aincetat raporturile cu firma unicarbne sa sa incheiat procedura de faliment in cursul anului 2004?
eu am nevoie de aceasta adeverinta ca sa ttermin de reconstituit carnetul de munca si ani de vechime de pe cartea de munca
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 11 Octombrie 2021
Detinatorul arhivei , trebuie sa va elibereze adeverinta , nu lichidatorul.
cei care detin arhiva in calitate de adjudecator arhivar al societatii unicarne sa , adica firma ion mosi srl bucuresti chiajna care are arhiv a la braila nu vor simplu....
Depuneti o sesizare la ITM-ul in raza caruia are sediu detinatorul acelei arhive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in vederea reconstiturii carnet de munca pierdut ... zalu zalu Buna ziua , in vederea reconstituirii carnet de munca pierdut , perioada de angajare 10.10.1986-18.03.1992, din cadrul societatii Centrala Industrializarii ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca artenealexandra artenealexandra Buna ziua, cum as putea recupera cartea de munca de la firma Maglificio Primavera Trade, in prezent radiata? Mentionez ca cei de la ITM Bucuresti si Satu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in vederea reconstituirii carnet de munca pierdut in ... zalu zalu buna ziua in vederea reconstituirii carnet de munca pierdut in perioada anului 2015, am facut toqte demersurile necesare si legale 1 am dclarat carnetul de ... (vezi toată discuția)