avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua , in vederea reconstiturii carnet de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua , in vederea reconstiturii carnet de munca pierdut ...

Buna ziua , in vederea reconstituirii carnet de munca pierdut , perioada de angajare 10.10.1986-18.03.1992, din cadrul societatii Centrala Industrializarii Carnii Bucuresti , strada Walter Maracineanu nr 1-3 sect 1 , ulterior Unicarne sa., a carei angajata am fost in perioada sus mentionata.
In urma demersurilor facute pentru reconstituirea carnetului de munca pierdut in decursul anului 2012, am primit informatii de la lichidatorul judiciar SC Evoinsolv SRL al societatii Unicarne sa , care a intrat in procedura de faliment si radiere in perioada 2002, ca prin actul de adjudecare din 08.05.2006, privind soc debitoare Unicarne sa , societatea Ion Mosi SRL,bucuresti cui ro 3539523 , in calitate de adjudecator, a pus la dispozitie un spatiu , in care se va pastra arhiva soc debitoare unicarne sa , si din acel loc pot sa mi iau adeverinta de vechime in munca , pt perioada 1010.1986-18.03.1992.

Am facut solicitare in scris , trimisa prin posta romana cu confirmare de primire catre soc Ion Mosi SRL, cu punct de lucru comuna Chiajna Rosu jud Ilfov din data de 26.05.2021.
Nu mi s -a dat nici un raspuns nici pina la aceasta data de catre aceasta societate nici scris , nici telefonic.

Am sunat la punctul lor de lucru din comuna Chiajna cerand de nenumarate ori sa primesc audienta la doamna director al societatatii Ion Mosi SRL , mi se spune ca o sa fiu chemata de catre o domnisoara secretara , am intrebat pe aceasta domnisoara ce se intampla cu lucrarea mea , raspunde evaziv , la telefon se face ca nu intelege despre ce este vorba ,,,, etc etc
Ce ma sfatuiti sa fac ? Sa ma duc pina la sediul lor in Chiajna ? Sa le mai fac o alta adresa scrisa ?

- vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, este foarte greu de citit -
Ultima modificare: Luni, 30 August 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: zalu , utilizator 10:01, 30 August 2021
Sesizati ITM-ul in raza caruia are sediul social acea societate.
multumesc de raspuns domnul cornel vasile sunteti prompt ca de obicei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa un lung ... zalu zalu buna ziua revin iar pe comunitatea avocatnet.ro, dupa un lung proces anevoios si stufos si cu taxe platite la posta romana , cereri depuse peste tot la toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in vederea reconstituirii carnet de munca pierdut in ... zalu zalu buna ziua in vederea reconstituirii carnet de munca pierdut in perioada anului 2015, am facut toqte demersurile necesare si legale 1 am dclarat carnetul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca artenealexandra artenealexandra Buna ziua, cum as putea recupera cartea de munca de la firma Maglificio Primavera Trade, in prezent radiata? Mentionez ca cei de la ITM Bucuresti si Satu ... (vezi toată discuția)