buna ziua in vederea reconstituirii carnet de munca pierdut in perioada anului 2015, am facut toqte demersurile necesare si legale
1 am dclarat carnetul de munca pierdut in monitorul oficial la aceea data
2 am facut reconstituirea carnetului de munca lA ITM BUCURESTI , prin adeverintele luate de la locurile de munca avute pe cartea de munca
3 SINGURUL LOC DE MUNCA UNDE NU AM PUTUT SAS FAC RECONSTITUIREA A FOST CENTRALA INDUSTRIALIZARII CARNII , TRANSFORMATA IN SOC UNICARNE SA DUPA 1990
4 AM FOST ANGAJATA ACESTEI SOCIETATII PERIOADA 10.10.1986-18.03.1992 , BENEFICIIND SI DE CONCEDIUL DE CRESTERE COPIL PERIODA 17.11.1991 01.01.1992
5 menjtionez ca am facut adrese catre itm bucuresti , casa de pensii , ministerul agriculturii , arhivele electronice nationale bucuresti sediul central si cel din sect 4 bucuresti , ca sa pot sa aflu cine ma poate ajuta cu aceasta adeverinta de salariat in perioada 1986 -1992 , pt a putea sa o am ca act doveditor pentru dosarul de pensionare
6 mi sa dat urmatorul raspuns de la itm bucuresti sediul central : lichidatorul soc UNICARNE SA ESTE FIRMA : SC ACTIV LICHIDATOR SRL
7 VERIFICAND INFORMATIA PRIMITA DE LA ITM BUCURESTI CU privire la acest lichidator am vazut ca firma sc activ lichidator srl este dizolvata din 04.01.2007
8 intrebarea mea este cum procedez pe mai departe pt a mi reconstitui si acesti ani de munca de la centrala ind carnii , respectiv unicarne sa bucuresti din cadrul min agrigulturii
multumesc pt sprijin