avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina.maria

Activitate Madalina.maria

Răspuns la discuția Copilul meu
Mai voiam sa intreb , cati banii ma v-a duce totul ! Va tog frumos ! Si multumesc pentru raspuns !
Nu mi-a lasat urme asta este , dar ma jigneste ma loveste ! Dar nu raman semne ! Unde ma pot duce acum ? La politie ?
Discuție Copilul meu
Buna ziua ! Vin si eu cu o problema , tatal copilului mei a dat in mine astazi pentru simplul fapt ca nu am vrut sa ii las copilul sa plece cu el , a zis ca o sa ma bata si mai rau , nu este prima data cand a dat in mine , de multe ori m-a jigneste ma loveste ! Vreau sa iau copilul si sa plec dar problema este ca alocatia copiluluo este pe numele lui tin sa mentionez ca nu suntem casatoriti , as vrea sa ii iau copilul pentru nesimtirea care o dobandeste de fata cu copilul m-a prins de gat ! Se poate sa ii iau copilul ? O sa fie greu ? Voiam sa va dpun ca eu mi-am facut mutatia pe buletin aici unde stau cu el , dar nu suntem casatoriti ! Ma va afecta cu ceva ? Parinti lui spun ca imi pot lua copilul imediat ! Eu sunt inca in prenatal pana in decembrie , dupa as vrea sa ma duc la munca inapoi ! Imi poate lua copilul ? Va rog ajutati-ma sunt disperata !

Chiar daca gasesc o locuinta si nu este pe numele meu pot tine copilul ? Imi poate face ceva daca plec cu el in momentul acela ? Sa cheme politia sau ceva ? Tin sa mentionez ca multi m-au dat inapoi doar pentru ca alocatia copilului este pe cardul lui , ma afecteaza cu ceva ? Va multumesc din suflet !
Adrian ALBU a scris:

Dacă dovediți că aveți capacitatea de a-i asigura o locuință și condiții decente pentru creștere și educare, inclusiv din punct de vedere material, instanța va dispune ca locuința copilului să fie la dvs.

Discuție Copilul meu
Buna ziua , stiu ca o sa fiu judecata dar mai intai ascultati povestea mea , sunt impreuna cu un barbat de 5 ani tin sa mentionez ca nu suntem casatoriti dar avem un copil de 1 an jumate , in acesti 5 ani am avut multe , pot sa zic ca am primitcate o palma sau ba mai mult am ajuns la bataie , nu am dovezi asta este problema , imi vorbeste urat , cu timpul mi-am gasit pe cineva care sa ma inteleaga , ma iubeste ma accepta cu copilul meu , intrebarea mea este , daca eu plec cu barbatul respectiv , iubitul meu imi poate lua copilul ? Ce consecinte am daca plec cu copilul ? Va rog nu ma judecati , vreau doar sa stiu imi poate lua copilul ?