avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul meu

Buna ziua ! Vin si eu cu o problema , tatal copilului mei a dat in mine astazi pentru simplul fapt ca nu am vrut sa ii las copilul sa plece cu el , a zis ca o sa ma bata si mai rau , nu este prima data cand a dat in mine , de multe ori m-a jigneste ma loveste ! Vreau sa iau copilul si sa plec dar problema este ca alocatia copiluluo este pe numele lui tin sa mentionez ca nu suntem casatoriti , as vrea sa ii iau copilul pentru nesimtirea care o dobandeste de fata cu copilul m-a prins de gat ! Se poate sa ii iau copilul ? O sa fie greu ? Voiam sa va dpun ca eu mi-am facut mutatia pe buletin aici unde stau cu el , dar nu suntem casatoriti ! Ma va afecta cu ceva ? Parinti lui spun ca imi pot lua copilul imediat ! Eu sunt inca in prenatal pana in decembrie , dupa as vrea sa ma duc la munca inapoi ! Imi poate lua copilul ? Va rog ajutati-ma sunt disperata !
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:08, 19 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la INML sa obtineti un certificat medico legal daca v-a lasat urme, la politie sa obtineti un ordin provizoriu de protectie iar daca plecati, clar luati si copilul si solicitati in instanta stabilirea domiciliului minorului la dvs, pensie de intretinere, etc.
Nu mi-a lasat urme asta este , dar ma jigneste ma loveste ! Dar nu raman semne ! Unde ma pot duce acum ? La politie ?
Mai voiam sa intreb , cati banii ma v-a duce totul ! Va tog frumos ! Si multumesc pentru raspuns !
Ar trebui sa alegeti un avocat la care sa mergeti la o consultatie juridica prima data pentru a discuta pe larg...dar da, si la politie insa daca nu aveti semne va fi dificil sa demonstrati necesitatea emiterii ordinului provizoriu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort jessiro18 jessiro18 buna ziua.am 25 de ani,sunt casatorita si am o fetita de 2 ani care pe 19 noiembrie face 2 ani(cand mi se termina si concediul de maternitate).eu si sotul nu ... (vezi toată discuția)
Divorț ContSters469444 ContSters469444 Nici nu știu cu ce sa incep Am cea mai nefericită căsătorie la nici 26 de ani alaturi de cel mai indiferent soț împreună avem 1 fetiță .! Doresc ... (vezi toată discuția)
Vreau să divorțez din cauza comportamentului soțului. pot pleca cu copilul fără să îi spun unde mă duc? Andreea rares Andreea rares Va rog din suflet sa ma indrumati,am un copil in varsta de un anisor sunt casatorita de 9 luni si de cand ne am casatorit sotul meu s a schimbat vreau sa ... (vezi toată discuția)