Buna seara,doresc sa stiu cat timp trebuie sa astept salariul pe luna Martie,in cazul desfacerii contractului de munca cu 30.04.2020.M-i sa spus ca voi fi platit atunci cand toti fostii mei colegi vor fi platiti,dar deocamdata toti asteapta salariul pe Martie 2020.Fluturasul de salariu pe Martie l-am primit la plecare iar pe Aprilie m-i sa spus ca-l vor trimite pe mail-ul meu personal.
Referitor la fluturasul pe Aprilie,deasemeni m-i sa spus ca mi-l vor trimite pe mail luna aceasta cand se va calcula suma,eu avand si ore suplimentare(program de 10 ore/zi)
Da,salariul il luam pe card,am fost doar informat ca salariul pe Martie il voi primi atunci cand si colegii mei vor fi platiti pe Martie.Referitor la contributiile salariale,cum pot verifica daca acestea au fost platite pe lunile Decembrie,Ianuarie,Februarie,Martie,se poate telefonic ,eu domiciliind in Campina,Jud.Prahova ?
Buna ziua,
Am fost concediat prin restructurarea postului la 30 .04.2020 si m-i sa spus ca salariul pe luna Martie il voi primi luna aceasta ,Mai,dar nu am incredere,care este data limita pana la care sa astept.Am primit fluturas dar nu si banii pe Martie,multumesc.