avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate Lumi87

Activitate Lumi87

Bună ziua, m ar interesa și pe mine daca ați aflat răspunsul în legătură cu fondurile europene pentru grădinița/creșă?
Va multumesc frumos
Am înțeles, va multumesc frumos ptr raspuns
Am auzit mai devreme la știri ca toate amenzile au fost declarate de CCR, neconstituționale și va trebui sa facem contestație în instanta pentru a anula amenda din aceasta perioada.
Răspuns la discuția Amenda pentru declaratie
Eu nu am martori, eram singura în mașină...
Dar oare pot face ceva pe baza greșelii din cnp (prima cifra este schimbata)
Nu știu cum as putea dovedi ca acea declarație este cea în cauza...
Însă noi, cetățenii trebuie sa fim cinstiți și corecți, iar cei care fac parte din instituțiile statului pot ocoli legea se pare....
Nu știu ce șansă am cu contestația dar voi merge mai departe, măcar pe partea cu greșeala în scrierea cnp ului.
Încă am toate declarațiile din aceasta perioada deoarece am ieșit de foarte puține ori afara având un bebeluș, plus ca am impresia ca domnișoară care făcea parte din echipajul de verificare, a făcut poza cu tel ei....
Bună ziua, am și eu va rog o întrebare și implicit nelămurire... Am primit o amenda cum ca în data de 12 aprilie nu as fi deținut declarația pe propria răspundere la mine, dar nu este adevărat.... Domnul polițist /agent m a întrebat scopul deplasării și bineînțeles explicând ca trebuie sa ajung la farmacie ptr un bebeluș de 4 luni, mi a răspuns ca acesta nu este un motiv urgent... Însă era... Mi a verificat declarația și buletinul spunându-mi la sfârșitul conversației ca de data aceasta este avertisment... Dar m am trezit ieri cu amenda cum ca nu as fi deținut declaratia în ziua respectivă și as dori sa fac contestație. Cum ma sfătuiți sa fac?
In plus pe procesul verbal cnp ul este greșit, prima cifra a cnp ului este greșită...
Cum ar trebui sa fac în acest caz?
Va multumesc frumos ptr raspuns
Bună ziua, am și eu va rog o întrebare și implicit nelămurire... Am primit o amenda cum ca în data de 12 aprilie nu as fi deținut declarația pe propria răspundere la mine, dar nu este adevărat.... Domnul polițist /agent m a întrebat scopul deplasării și bineînțeles explicând ca trebuie sa ajung la farmacie ptr un bebeluș de 4 luni, mi a răspuns ca acesta nu este un motiv urgent... Însă era... Mi a verificat declarația și buletinul spunându-mi la sfârșitul conversației ca de data aceasta este avertisment... Dar m am trezit ieri cu amenda cum ca nu as fi deținut declaratia în ziua respectivă și as dori sa fac contestație. Cum ma sfătuiți sa fac?
In plus pe procesul verbal cnp ul este greșit, prima cifra a cnp ului este greșită...
Cum ar trebui sa fac în acest caz?
Va multumesc frumos ptr raspuns