avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru declaratie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru declaratie

Bună ziua, am și eu va rog o întrebare și implicit nelămurire... Am primit o amenda cum ca în data de 12 aprilie nu as fi deținut declarația pe propria răspundere la mine, dar nu este adevărat.... Domnul polițist /agent m a întrebat scopul deplasării și bineînțeles explicând ca trebuie sa ajung la farmacie ptr un bebeluș de 4 luni, mi a răspuns ca acesta nu este un motiv urgent... Însă era... Mi a verificat declarația și buletinul spunându-mi la sfârșitul conversației ca de data aceasta este avertisment... Dar m am trezit ieri cu amenda cum ca nu as fi deținut declaratia în ziua respectivă și as dori sa fac contestație. Cum ma sfătuiți sa fac?
In plus pe procesul verbal cnp ul este greșit, prima cifra a cnp ului este greșită...
Cum ar trebui sa fac în acest caz?
Va multumesc frumos ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: Lumi87 , utilizator 16:22, 6 Mai 2020
Aveti si martori?
Ar trebui să contractați servicii avocațiale măcar pentru redactarea plângerii contravenționale, acesta urmând a invoca motivele de nelegalitate și de netemeinicie.
Eu nu am martori, eram singura în mașină...
Dar oare pot face ceva pe baza greșelii din cnp (prima cifra este schimbata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda declarație proprie răspundere Lumi87 Lumi87 Bună ziua, am și eu va rog o întrebare și implicit nelămurire... Am primit o amenda cum ca în data de 12 aprilie nu as fi deținut declarația pe propria ... (vezi toată discuția)
Pv cu doua sanctiuni Tonyde Tonyde Buna ziua! Pe PV intocmit de un agent rutier sunt doua contraventii. Una cu avertisment si una cu amenda si permis suspendat. Cum formulez contestatia doar ... (vezi toată discuția)
Amenda cu cnp gresit c_mircea c_mircea Am primit o amenda ptr ca m-am certat/lovit cu cineva. Politia a scris gresit 2 cifre din CNP si o cifra din seria de buletin. Am facut contestatie, iar ... (vezi toată discuția)