Buna ziua,
Inmatricularea unui autoturism se face exclusiv pe adresa de domiciliu si nu pe cea temporara (viza de flotant). Acolo unde figurati cu domiciliul stabil in C.I., acolo se face si inmatricularea autoturismului dvs.
Presupun ca la Sibiu aveti domiciliu temporar sau nu am inteles eu bine? Si domiciliul stabil il aveti la Hunedoara? Caci, daca este asa, raspunsul este acelasi: inmatricularea se face
acolo unde figurati cu domiciliul stabil, adica Hunedoara, presupun.
(Ca o nota secundara: În M. Of. nr. 343 din 5 mai 2016, a fost publicat Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 148/61/2016 pentru modificarea Ordinului ministrului administrației și internelor (OMAI) nr. 1.501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea autorizației de circulație provizorie sau pentru probe a vehiculelor - dar nu implica intrebarea dvs),
deci am sa punctez ca raspunsul dvs se afla
in acelasi OMAI nr. 1.501/2006, unde scrie ca: "inmatricularea, radierea, autorizarea provizorie sau pentru probe se efectueaza de serviciile publice comunitare regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor,
in a caror raza de competenta proprietarii isi au domiciliul sau sediul ori resedinta, in cazul persoanelor fizice cu domiciliul in strainatate.
Link cu Ordinul MAI, aici
[ link extern ]