avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei19931993

Activitate Andrei19931993

Buna ziua nu vreau sa depun plangere pentru acel pv , ci pentru ce sa intamplat

Popa Andra-Ingrid - Avocat colaborator a scris:

Bună seara,

În termen de 15 zile de la momentul la care v-a fost comunicat Procesul-verbal de sancționare a contravenției puteți depune plangere contravențională împotriva acestuia, prin care sa solicitați instantei de judecata sa dispună anularea amenzii și, in subsidiar, schimbarea măsurii luate cu sancțiunea avertismentului.

Cu stimă,
Avocat Popa Andra-Ingrid

Buna seara. Acum 2 luni am creat un grup pe facebook in care criticam primaria , dl primar si inca 2 persoane au ciuda pe mine si m-au amendat pentru parcare pe spatiul verde cu o amenda de 500 lei mentionez ca in oras sunt sute de masini parcate pe spatiul verde nimeni nu a luat nici o amenda, acolo unde am parcat eu nu era semnalizat spatiu verde e facut loc la bordura sa poti trece cu masina si e o intrare de garaj, nu stiu cand a facut acel proces verbal dar pe el scrie ca eu am refuzat semnarea lui , mentionez eu nu stiu cand sa facut sau unde sa facut nu am fost de fata.Aceasta actiune e abuz in serviciu si conflict de interese? Îi pot denunta pentru abuz in serviciu??Multumesc
Buna ziua de ceva timp eu lucrez la o firma terta orange ce se ocupa de instalari si vanzari servicii .Eu sunt la jumate de norma dar muncesc zi de zi 9-12 ore angajatorul nu imi plateste ore suplimentare si acum ca mi am cerut drepturile si sa lucrez doar cat spune acel contract vrea sa ma dea afara mentionez ca , contractul e semnat la 4 ore ..ce pot face in aceasta privinta si care sunt pasi ca sa pot castiga acest proces