avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz in serviciu si conflict de interese?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz in serviciu si conflict de interese?

Buna seara. Acum 2 luni am creat un grup pe facebook in care criticam primaria , dl primar si inca 2 persoane au ciuda pe mine si m-au amendat pentru parcare pe spatiul verde cu o amenda de 500 lei mentionez ca in oras sunt sute de masini parcate pe spatiul verde nimeni nu a luat nici o amenda, acolo unde am parcat eu nu era semnalizat spatiu verde e facut loc la bordura sa poti trece cu masina si e o intrare de garaj, nu stiu cand a facut acel proces verbal dar pe el scrie ca eu am refuzat semnarea lui , mentionez eu nu stiu cand sa facut sau unde sa facut nu am fost de fata.Aceasta actiune e abuz in serviciu si conflict de interese? Îi pot denunta pentru abuz in serviciu??Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
Andrei19931993, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:32, 15 Iunie 2020
Bună seara,

În termen de 15 zile de la momentul la care v-a fost comunicat Procesul-verbal de sancționare a contravenției puteți depune plangere contravențională împotriva acestuia, prin care sa solicitați instantei de judecata sa dispună anularea amenzii și, in subsidiar, schimbarea măsurii luate cu sancțiunea avertismentului.

Cu stimă,
Avocat Popa Andra-Ingrid
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
Popa Andra-Ingrid - Avocat colaborator , Avocat
Buna ziua nu vreau sa depun plangere pentru acel pv , ci pentru ce sa intamplat

Popa Andra-Ingrid - Avocat colaborator a scris:

Bună seara,

În termen de 15 zile de la momentul la care v-a fost comunicat Procesul-verbal de sancționare a contravenției puteți depune plangere contravențională împotriva acestuia, prin care sa solicitați instantei de judecata sa dispună anularea amenzii și, in subsidiar, schimbarea măsurii luate cu sancțiunea avertismentului.

Cu stimă,
Avocat Popa Andra-Ingrid

s-a intamplat altceva decat ca ati fost amendat? din ce scrieti mai sus nu pare. vi s-a recomandat sa contestati decizia. vreti sa spuneti ca politistul care v-a amendat a comis abuz in serviciu fiindca nu i-a amendat pe ceilalti? fiti mai clar
Andrei19931993 a scris:
Buna ziua nu vreau sa depun plangere pentru acel pv , ci pentru ce sa intamplat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa ma prezint la politie pt parcare pe spatiui verde jighirjohny jighirjohny buna ziua!astazi m-a sunat sotia ca cei de la politia comunitara mi-a lasat un bilet in parbriz sa ma prezint la ei pe motiv ca masina mea era parcata pe ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala pentru notificare axeman_gabriel axeman_gabriel Buna ziua, am primit o amenda in baza legii 61/1991 ca am apelat abuziv la serviciile pol locale. Am sunat pentru o masina parcata pe o zona delimitata cu ... (vezi toată discuția)
Masina parcata regulamentar dar ridicata AndraProca AndraProca Buna ziua! Am si eu o intrebare: \"Ce sanse as avea sa castig un proces cu Primaria S6 si Pol. Rutiera ce mi-au rdicat masina din parcere?\" Pe data de 22. ... (vezi toată discuția)