Buna ziua. De ajutorul de incalzire poate beneficia o persoana ,singura domiciliata la adresa respectiva dar care nu e proprietar iar celelalte cinditii le indeplineste?
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti exact cu cate zile pot intra in concediu prenatal anterior datei probabile a nasterii fara a-mi fi afectata indmnizatia de maternitate si stimulentul de insertie.
Specific ca medicul de familie a zis la 32 saptamani de sarcina incheiate iar de la firma au zis ca din cele 126 obligatoriu sa-mi raman 42 dupa nastere iar restul pot sa le iau prenatal. Multumesc
Buna ziua. Intrebarea mea este daca lucrez in sistemul sanitar ca si personal auxiliar(registrator medical) si am fost instiintati ca nu avem voie la libere pentru copii iar sotul a lucrat si el in aceasta perioada (nu munca la domiciliu ci in fabrica )putem primi valoarea indemnizatiei pentru zile libere conform legii 19/2020? Speific ca in urma cererii depuse de mine raspunsul conducerii a fost ca nu avem voie la acea indemnizatie decat daca si sotul lucreaza in linia intai. Un raspuns va rog mult