avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire

Buna ziua. De ajutorul de incalzire poate beneficia o persoana ,singura domiciliata la adresa respectiva dar care nu e proprietar iar celelalte cinditii le indeplineste?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:22, 20 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu sunteti proprietar al imobilului,nu intruniti criteriile legal prevazute pentru a beneficia de ajutor incalzire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire - e legal? biliana biliana spuneti-mi va rog daca eu ca si student care are domiciliul in apartamenl in care tata este proprietar pot solicita ajutor de incalzire .Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire persoane ''in chirie'' macrita macrita Buna ziua, Am o casa la tara ,in care am gazduit o familie cu un barbat ,un copil de 3 ani si jumatate si o bunica. Toti cei trei au domiciliul trecut un ... (vezi toată discuția)
Sume ce pot fi declarate administratiile finanatelor publice ca surse de venit din cedarea folosintei bunurilor - inchiriere spatii de locuit M. Gradinaru M. Gradinaru Doresc sa aflu daca exista plafoane minime acceptate de Administratiile Finanatelor Publice pentru inchirierea spatiilor de locuit? Exemplu: Bunica ... (vezi toată discuția)