avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor incalzire - e legal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor incalzire - e legal?

spuneti-mi va rog daca eu ca si student care are domiciliul in apartamenl in care tata este proprietar pot solicita ajutor de incalzire .Mentionez ca nu am venit ,dar parintii mai care locuiesc la alta adresa nu se incadreaza.Tatal meu ma imputerniceste la notar sa solicit subventie? e legal?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 14:57, 7 Octombrie 2010
daca va aflati inca in perioada de intretinere legala de catre parinti puteti beneficia de ajutor de incalzire doar daca veniturile intregii familii se incadreaza in plafonul prevazut de ordonanta. Daca sunteti incadrat ca persoana singura puteti beneficia de ajutor de incalzire...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire laura19 laura19 Buna! Eu sunt studenta si stau in chirie si as dori sa solicit ajutor pt incalzire pt locuinta in care stau in chirie. Nu inteleg de ce este necesar sa ... (vezi toată discuția)
Subventie pentru gaze naturale 2012-2013 adelinelus adelinelus Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti cum pot sa fac sa beneficiez si eu de subventie pt gaze de la stat. Prezint urmatoarea situatie: - Locuiesc ... (vezi toată discuția)