avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate g1ul1a

Activitate g1ul1a

buna ziua!
in acest moment sunt in preaviz si in curand voi intra in somaj.sunt insarcinata in 4 luni si as dori sa aflu daca se poate obtine indemnizatie de crestere a copilului daca sunt in somaj?ce acte trebuie depuse si unde?ce valoare are indemnizatia?(minim)
ce acte trebuie depuse pentru indemnizatia de somaj? unde trebuie depuse actele pentru prenatal?
valoarea indemnizatiei de crestre a copilului este afectata de somaj?adica va scadea valoarea?
daca in curand imi voi schimba numele si adresa in urma casatoriei dosarele pt indemnizatie copil respectiv somaj trebuie depuse la sectoarele aferente adresei?
am si eu o intrebare...in urma cu 8 ani tatal meu a murit,in urma acestiua primesc pensie de urmas,adica este pe numele mamei dat fiinda in acea vreme eram minora. in prezent sunt studenta la facultate anul 2 la zi.intrebarea mea ar fii daca as vrea sa ma angajez trebuie sa renunt la pensie sau pensia merge in continuare cat timp sunt studenta? si mai am o intrebare...mama mea are 53 de ani daca ar fii sa iasa la pensie partial anticipat ar putea lua si pensia din urma tatalui?
multumes anticipat1