avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate Elenalexa

Activitate Elenalexa

Ok, înțeleg. Dar de ce pauzele de odihna trebuie sa le efectuam în frig, și sa ne îmbolnăvim, pentru ca el amână o reparație de acest gen. Atâta timp cât e vorba de curse, e ok, cât timp e vorba de sănătatea și integritatea șoferului, nu ii pasa nimănui.
Nu aveam nici o cursa în desfășurare. Am stat pe loc 1 saptamana în UK, timp în care am tot amintit care sunt problemele. Au spus ca se repara în Belgia. Am mers, după 1 săptămâna în Belgia, și surpriza, am făcut 2 curse, fără remedierea problemelor. Am stat pe comunitate 4,5 luni. Continuu. Când am plecat, fiind iulie, camionul nu avea probleme cu bateriile. Iar încălzirea functiona
Bună ziua! Suntem șoferi profesioniști. Am avut o problema cu camionul, în sensul ca nu prea am mai avut baterii și am rămas fără încălzirea webasto. Ne-am îmbolnăvit pentru ca ne-am trezit constant în frig. Le-am transmis celor de acasă de nenumărate ori aceasta problema, si au spus da da, fără sa facă nimic. La ultimul mesaj, chiar șeful a sunat sa ne înjure și sa ne ameninte, iar din cauza asta am decis sa venim acasă cu camionul, pentru a putea fi reparat, și noi sa ne însănătoși. Ajunși acasă, șeful a spus ca noi trebuie sa plătim taxele de drum și combustibilul consumat pana acasă. Este legal asa ceva?
Bună ziua! Soțul meu este angajat ca șofer profesionist de camion, de 1 an la o firma din România. În tot acest timp, ca și salarizare, a primit doar diurna, fără salariul pe tara, el desfășurându-si activitatea în comunitatea europeana. Știu ca nu este legal acest lucru, dar am nevoie de un sfat, în privința pașilor pe care i-as putea urma pentru remediere. Sau măcar pentru a-l face pe patronul roman, care are senzația ca îl umple de bani, sa respecte legea pe viitor. Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Cerere asociatie locatari
Mulțumesc pentru răspuns. Astăzi am înaintat cerere către asociație și cu câteva grimase aferente, au înregistrat-o. Luni vin și eu cu firma avizata pe asa ceva.
Bună ziua! Am o dauna în apartamentul achiziționat. Bănuiesc ca este din cauza coloanei de apa comuna, de exemplu infiltrarea în perete a condensului de pe țeava principala de apa rece. Am fost la asociația de locatari, dorind sa fac o cerere prin care sa îmi trimită pe cineva avizat sa verifice de unde anume este problema, și...m-au refuzat spunând ca nu au contract cu nici o firma de intervenții. As avea nevoie de un model de cerere către asociația de locatari, pe care o sa fie nevoiți sa mi-o înregistreze. Am vorbit și cu cei de la asigurări, ei mi-au spus ca asociația este obligata sa trimită pe cineva, i diferent dacă are sau nu contract.