avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate Elena®

Activitate Elena®

Mulțumesc exact asa ne a spus dmn judecatoarea

Avocat Neagu Elena a scris:

Evident ca nu se poate suplini prin ordonanta acordul tatalui pentru stabilirea provizorie în străinătate pentru ca asta ar însemna că instanta sa se propune deja asupra fondului dreptului dedus judecății.
Ați construit greșit procesul încă de la început.

Avem avocat doar ca am pus ordonanță de urgenta și doamna judecator a spus ca nu poate suplini dreptul tatălui de asi da acordul pentru a duce minori în străinătate
Pentru stabilire domiciliul în Irlanda copii sunt în România dar eu lucrez în irlanda doresc sa I aduc cu mine ,tata e absent de 10 ani nu plătește pensie alimentara și nici nu I vizitează cu toate acestea trebuie acordul lui pentru a pleca în irlanda dar refuza știe cineva cine face anchete sociala pentru a vedea conditiile care sunt în irlanda dacă fac eu la cerere demersul va fi mai rapid.Deci cine se ocupa de anchete sociale în irlanda
Bună ziua am o cunoștință care a cunoscut un pakistanez.. El este căsătorit cu acte cu altcineva.. Prietena mea a făcut un copil. Cu acest băiat.. Ști cumva el poate divorța de cea cu care este cununat și ce probleme va avea dacă au trecut doar 3 ani de la cununie.. Cu prietena mea are un băiețel de 4 luni..