avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pentru stabilire domiciliul în Irlanda copii sunt în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pentru stabilire domiciliul în Irlanda copii sunt în România ...

Pentru stabilire domiciliul în Irlanda copii sunt în România dar eu lucrez în irlanda doresc sa I aduc cu mine ,tata e absent de 10 ani nu plătește pensie alimentara și nici nu I vizitează cu toate acestea trebuie acordul lui pentru a pleca în irlanda dar refuza știe cineva cine face anchete sociala pentru a vedea conditiile care sunt în irlanda dacă fac eu la cerere demersul va fi mai rapid.Deci cine se ocupa de anchete sociale în irlanda
Cel mai recent răspuns: Elena® , utilizator 20:26, 25 Ianuarie 2025
Bună ziua!
În această situație vă puteți adresa instanței de judecată prin formularea unei cereri având având ca obiect suplinire acord parental.

Cu stimă,
Avocat Dănăilă Diana
Solicitati prin instanta sa exercitati singura autoritatea parinteasca asupra copilului și astfel nu o sa mai aveți nevoie de acordul tatălui pentru a scoate minorul în afara tarii și nici ancheta sociala nu se mai face în Irlanda ci doar în România, aici unde afla acum copilul, procesul fiind astfel mai rapid.
Succesul este garantat având în vedere dezinteresul tatălui timp de 10 ani fata de copil.
Contactați un avocat care sa găsească soluții potrivite nevoilor dvs și sa demareze procedura în instanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2025
Avocat Neagu Elena, Avocat
Avem avocat doar ca am pus ordonanță de urgenta și doamna judecator a spus ca nu poate suplini dreptul tatălui de asi da acordul pentru a duce minori în străinătate
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evident ca nu se poate suplini prin ordonanta acordul tatalui pentru stabilirea provizorie în străinătate pentru ca asta ar însemna că instanta sa se propune deja asupra fondului dreptului dedus judecății.
Ați construit greșit procesul încă de la început.
Mulțumesc exact asa ne a spus dmn judecatoarea

Avocat Neagu Elena a scris:

Evident ca nu se poate suplini prin ordonanta acordul tatalui pentru stabilirea provizorie în străinătate pentru ca asta ar însemna că instanta sa se propune deja asupra fondului dreptului dedus judecății.
Ați construit greșit procesul încă de la început.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un băiețel de 1 an și 1 luna, as dori sa plec ... Iuliana Iuly Iuliana Iuly Bună ziua, am un băiețel de 1 an și 1 luna, as dori sa plec cu el în Germania la o mătușa si copilul este pe numele tatălui sau i-am cerut procura și ... (vezi toată discuția)
Am nevoie, urgent, de suplinirea acordului pentru a duce copilul la psiholog. cum trebuie să procedez pentru a obține ordonanță președințială? cipita cipita Buna , Am nevoie de suplinirea acordului parental , pentru psiholog urgent. se face actiune de fond si apoi pentru ordonanta sau se poate depune doar ... (vezi toată discuția)
Aprobare pentru scoaterea copilului din tara anisia53 anisia53 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am trait in concubinaj cu tatal copilului meu ce are 2 anisori. Noi ne-am despartit, insa copilul poarta ... (vezi toată discuția)