buna ziua !
am si o problema legata de rds&rcs si anume cu serviciul rdstel .
1. perioada de facturare - conform sitelui si al contractului semnat ei - rds& rcs se obliga se factureze in primele 5 ( cinci ) zile ale lunii contravaloarea serviciilor de voce prestate in luna anterioara ! toate facturile au date peste data de 15 ale lunii !
[ link extern ]
2.se poate factura dupa o perioada de un an jumatate in urma ( 03.2007 - 10.2007 ) a convorbirilor - trafic voce ?
scuza lor este ca au uitat sa factureze si si-au amintit acum ! conditii in care eu sunt un utilizator de buna credinta cu plata facturilor la zii !
3.pot face reclamatii sau sesizari in numele sotiei ( contract pe numele ei ) ?! sotul si sotia au aceleasi drepturi in cazul contractului de la rds ? juristul de la rds & rcs imi trasmite scris ca nu am acest drept !
4.in conditile de mai sus descrise pot face ceva legal - sa-i dau in judecata pentru nerespectarea contractului si a facturarii abuzive - zic eu - ? cred ca ar trebui sa fie cineva primul dupa care sa fie urmat de cel putin 10% din abonatii lor si sa-i vedem atunci " pe unde scot camasa " cu toate daunele cerute !!
multumesc