avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate aurelia2020

Activitate aurelia2020

Tocmai,la penalitati era 00 lei
Buna ziua! Am nevoie de o lamurire,in ceea ce priveste o datorie,la un card de cumparaturi de la BT si anume; in data de 10.06.2024,am primit notificare prin posta ca am de plata 421,36ron,reprezentand dobanzi ,iar in data de 18.06.2024, am primit SMSpe tel.in care eram somat sa platesc 850 ron.Intrebarea mea este,de ce acea diferenta intre cele 2sume,in decurs de 8zile. Multumesc!
Buna ziua! Va rog,am nevoie de un sfat specializat si anume. Din motive personale si bine intemeiate,vreau sa stiu daca exista posibilitatea ca baiatul meu,singurul mostenitor,sa nu poata instraina apt.dupa decesul ultimului parinte,timp de 5ani. Asta ar suna ca o ultima dorinta a noastra,a parintilor si el stie cauza. Testament olograf...sau cum sa procedez. Multumesc anticipat!
Am fost informat verbal de sefa mea ca as fi savarsit o abatere disciplinara. Dupa 50de zile de la data respectiva,m-am trezit cu notificare precum ca am luat la cunostinta si urmeaza sa fiu sanctionat. Este corect,avand in vedere ca au trecut mai mult de 30de zile de la aflarea asazisei abateri?
cine!? barbatul se simte agresat vizual?
chiar daca am doar 17ani?
Multumesc mult!
daca eu stau aplecata mult in fata si mi se vad chilotii,iar un coleg exclama; vai ce chiloti ai! se poate numi hartuire?
ce implica hartuirea sexuala la locul de munca.concret .
Multumesc ptr. raspuns,nu mi-am schimbat domiciliul,altfel,puteam deduce ca este culpa mea.Eu intrebam,cine plateste al doilea rand de acte,intocmite corect.Primele,desi gresite,eu le platesc